Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Наталија и Мила се по цео дан досађују па су решиле да играју следећу игру. Мила отвара Ноутпед, прави празан фајл а затим редом куца у Ноутпеду мала слова енглеског алфабета. Међутим, с времена на време, Наталија узима искуцани текст, дели га на два једнака дела а затим мења редослед тим половинама. Наталија је јако пажљива па ово ради само када је дужина текста позитиван паран број. Нажалост, њима се покварио хард диск па је овај фајл изгубљен. Срећом, оне се сећају свих акција које су извеле и у ком редоследу. Помозите им да реконструишу текст који је садржао Ноутпед пре него што им се покварио хард диск.

Опис улаза

У првој линији стандардног улаза налази се један природан број \(N\) - број акција које су извеле Мила и Наталија. У наредних \(N\) редова налази се опис једне акције. Са 1 x означавамо акцију у којој је Мила додала слово x на крај фајла у Ноутпеду. Са 2 означавамо акцију у којој је Наталија заменила прву и другу половину фајла.

Опис излаза

У једини ред стандардног излаза исписати реконструисани изглед фајла након свих акција.

Примери

Улаз 1

4
1 a
1 b
2
1 c

Излаз 1

bac

Улаз 2

9
1 a
1 b
2
1 a
1 m
2
1 a
1 d
2

Излаз 2

aadamb

Објашњење примера

У првом примеру Мила додаје слова a и b након чега Наталија дели овај текст на два дела (од по једног слова) и замењује их. На крају, Мила записује c па је коначни изглед текста bac.

У другом примеру изглед текста након сваког потеза је следећи:

a
ab
ba
baa
baam
amba
ambaa
ambaad
aadamb

Ограничења и подзадаци

Постоји пет подзадатака: