Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

A címedre egy rejtélyes üzenet érkezett egy ismeretlen feladótól. Ami pedig különösen szokatlan, hogy a levél a 2023-as év elején lett elküldve, viszont ez az üzenet a 2022-es év decemberének közepén érkezett meg. Miután kinyitod az üzenetet, látod, hogy egy videóállomány van csatolva, amely a labdarúgó-világbajnokság döntőjének felvételét tartalmazza Argentína és Franciaország részvételével. Az üzenet „spoilerként” a mérkőzés végeredményét is tartalmazza. Végül úgy döntesz, hogy megnézed a jövőből érkezett videófelvételt. A mérkőzés félidejében megpillantod a jelenlegi \(x:y\) állást, majd visszaemlékszel az üzenetben szereplő \(a:b\) végeredményre. Abban a pillanatban átvillan az agyadon, hogy meghatározható-e, hogy a következő gólt melyik csapat fogja rúgni, feltételezve, hogy a levélben feltüntetett végeredmény helyes. A feladat, hogy válaszolj a kérdésre.

Bemenet leírása

A szabványos bemenet első sorában két természetes szám: \(a\) és \(b\) található (a „spoilerezett” eredmény), míg a szabványos bemenet második sorában az \(x\) és \(y\) természetes számok találhatók (az első félidő eredménye).

Kimenet leírása

A szabványos kimenet egyetlen sorában kiíratni:

1. példa

Bemenet

1 2
1 0

Kimenet

drugi

2. példa

Bemenet

1 1
1 1

Kimenet

nijedan

3. példa

Bemenet

4 4
3 2

Kimenet

?

A példák magyarázata

Az első példában az első csapat már félidőben megszerezte az összes találatát az adott meccsen, míg a második nem. A mérkőzés egyetlen kimenetele az alábbi: \(1:0 \to 1:1 \to 1:2\). Ez alapján a második csapat fogja majd a következő gólt lőni.

A második példában már a félidőben mindkét csapat megszerezte a mérkőzésre szóló összes gólt. Ezért egyik csapat sem fog elérni további találatot.

A harmadik példában nem határozható meg, hogy melyik csapat fogja lőni a következő gólt. A mérkőzés kimenetelei az alábbiak lehetnek: * \(3:2 \to 4:2 \to 4:3 \to 4:4\) * \(3:2 \to 3:3 \to 4:3 \to 4:4\) * \(3:2 \to 3:3 \to 3:4 \to 4:4\)

Korlátozások

A tesztpéldák három diszjunkt csoportba vannak sorolva: