Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

На твоју адресу стигла је мистериозна порука од непознатог пошиљаоца. Оно што је посебно необично јесте да је порука послата почетком 2023. године, а ова порука стиже средином децембра 2022. године. Отворивши поруку, видиш да је у прилогу видео запис финала светског првенства у фудбалу, које ће тек бити одиграно, и учествоваће репрезентације Аргентине и Француске. Порука такође садржи и “спојлован” коначан резултат утакмице. Ипак, одлучујеш да погледаш овај необичан видео запис из будућности.

На полувремену утакмице, погледаш тренутни резултат утакмице \(x:y\) и сетиш се најављеног коначног резултата \(a:b\) из поруке. Тог тренутка помислиш да ли је могуће одредити који тим ће следећи дати гол, претпостављајући да је коначан резултат наведен у мистериозној поруци исправан.

Опис улаза

У првом реду стандардног улаза се налазе два природна броја \(a\) и \(b\) (спојлован резултат), док се у другом реду стандардног улаза налазе два природна броја \(x\) и \(y\) (резултат на полувремену).

Опис излаза

У једином реду стандардног излаза исписати:

Пример 1

Улаз

1 2
1 0

Излаз

drugi

Пример 2

Улаз

1 1
1 1

Излаз

nijedan

Пример 3

Улаз

4 4
3 2

Излаз

?

Објашњења примера

У првом примеру је први тим већ постигао све голове у тој утакмици, а други није. Једини могући даљи исход утакмице је \(1:0 \to 1:1 \to 1:2\). Према томе, други тим је следећи који ће дати гол.

У другом примеру су на полувремену дати сви голови који ће бити остварени током утакмице. Према томе, ниједан тим неће постићи још један гол.

У трећем примеру није могуће одредити који тим ће дати следећи гол – могући даљи исходи утакмице су: * \(3:2 \to 4:2 \to 4:3 \to 4:4\) * \(3:2 \to 3:3 \to 4:3 \to 4:4\) * \(3:2 \to 3:3 \to 3:4 \to 4:4\)

тим већ постигао све голове у тој утакмици, а други није. Према томе, други тим је следећи који ће дати гол.

Ограничења

Тест примери су подељени у три дисјунктне групе: