Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Elemózs a híres televíziós szakács a műsorának második évadát tervezi elkészíteni, amely \(N\) darab műsorszámból állna, amelyekben az \(X_1, X_2, \dots, X_N\) ételeket mutatja majd be. Nem biztos, hogy mindegyik adásban különböző ételek kerülnek bemutatásra, vagyis előfordulhat, hogy több műsorszám készül ugyanarról az ételről. Az egyszerűség kedvéért ezeket az ételeket számokkal jelöljük (szintén \(1\)-től \(N\)-ig): ha \(X_i = x\), akkor az \(i\)-dik műsorszám az \(x\) ételről fog szólni.

\(N\) recept áll a rendelkezésére, amelyek szintén számokkal vannak jelölve: \(Y_1, Y_2, \dots, Y_N\). Mivel a műsorszámnak érdekesnek kell lennnie, nem csak receptekre, hanem izgalmas forgatókönyvekre is szükség van: (szintén) \(N\) forgatókönyvet tervezett meg (\(Z_1, Z_2, \dots, Z_N\), ahol \(Z_i = z\), tehát az \(i\)-dik forgatókönyv szolgál az \(Y_{z}\) étel elkészítésére az adott műsorszámban).

Miután összegyűjtötte a műsorszámokat, az ételeket és a recepteket, szeretné tudni, hogy hány módon tudja elkezdeni a forgatást, vagyis hányféleképpen tudja kiválasztani az \(i\) műsorszámot és a \(j\) forgatókönyvet a recepthez és a megfelelő ételhez. Más szóval az \((i, j)\) rendezett párok számára kíváncsi, amelyekre érvényes, hogy \(X_i = Y_{Z_j}\).

A bemenet leírása

A szabványos bemenet egy \(N\) természetes számot tartalmaz, amely a műsorszámok, a receptek és a forgatókönyvek számát jelöli.

A második sorban \(N\) természetes szám áll: \(X_1, X_2, \dots, X_N\), ahol \(X_i\) azt az ételt jelöli, amelyről az \(i\)-dik műsorszámot fogják forgatni.

A harmadik sorban \(N\) természetes szám áll: \(Y_1, Y_2, \dots, Y_N\), ahol \(Y_ј\) azt az ételt jelöli, amelyet a \(j\)-dik recept alapján készítenek.

A negyedik sorban \(N\) természetes szám áll: \(Z_1, Z_2, \dots, Z_N\), ahol \(Z_k\) azt a receptet jelöli, amelyet a \(k\)-dik forgatókönyvben használnak. A forgatókönyvek indexelése 1-től kezdődik.

A kimenet leírása

A szabványos kimeneten egy egész számot kell kiíratni, a lehetőségeknek a számát, ahány módon ki lehet választani a műsorszámot és a forgatókönyvet, úgy, hogy a forgatókönyvnek megfelelő recept segítségével készítse el a műsorban szereplő ételt.

1. példa

Bemenet

4
1 1 4 3
3 1 3 4
1 3 2 2

Kimenet

6

A példa magyarázata

Ha az első műsorszám mellett dönt, az \(1\)-es számú ételt fogja készíteni, amelyet csak a második recept alapján lehet elkészíteni. Ehhez a recepthez csak két lehetséges forgatókönyv tartozhat: a harmadik és a negyedik.

Ehhez hasonlóan a második műsorszámnak a harmadik és negyedik forgatókönyv felel meg.

A harmadik műsorszámnak a \(4\)-es étel készítéséről kellene szólnia, de arra nem létezik egy forgatókönyv sem.

A negyedik műsorszám a \(3\)-as étel elkészítéséről szól, amelyet az első és a harmadik recept alapján lehet elkészíteni. Az első recept elkészítésére az 1-es forgatókönyv szolgál, a második receptre pedig a 2-es forgatókönyv szolgál, tehát erre a műsorszámra is két forgatókönyv létezik.

Tehát, összesesen \(2 + 2 + 0 + 2 = 6\) lehetőség létezik.

2. példa

Bemenet

5
1 1 1 1 1
2 1 5 5 5
2 1 2 3 3

Kimenet

10

Korlátozások

A tesztpéldák öt diszjunkt csoportba vannak sorolva: