Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

A körzeti versenyre történő sikeres továbbjutásra a bizottság \(Q\) sorozatot ajándékoz Nektek. A sorozatok mindegyike az \(N\) hosszúságú \(A\) fősorozatból származik úgy, hogy ebből a fősorozatból egy folyamatos részsorozat kerül kimásolásra. Pontosabban az \(i\)-dik sorozat \(l_i\) és \(r_i\) értékekkel van meghatározva, amely azt jelenti, hogy az \({A_{l_i}, A_{l_i+1}, ... , A_{r_i}}\) elemeket tartalmazza ebben a sorrendben. ​
Azonban Nektek ez az ajándék nem igazán tetszik, mivel csak a nem csökkenő sorrendben rendezett sorozatokat kedvelitek. Emiatt valamelyest változtatni fogtok a kapott sorozatokon. Mivel nem szeretnétek, hogy hálátlannak tűnjetek, nem fogtok rajta sokat változtatni, így minden sorozatból legfeljebb egy elemet fogtok törölni. De mivel nincs kedvetek ennyi sorozatot módosítani, ezért elég, ha mindegyik sorozatra meghatározzátok, hogy módosítható-e úgy, hogy rendezett legyen.

Magától értetődik, ha egy elemet törlünk egy sorozatból, akkor az nincs kihatással a többi sorozatra.


A bemenet leírása


A szabványos bemenet első sorában az \(N\) szám áll, amely a fősorozat elemeinek a számát jelöli.

A második sor \(N\) egész számot tartalmaz, amelyek az \(A_1, A_2, ..., A_N\) fősorozatot jelölik.

A harmadik sorban a \(Q\) egész szám található, amely az ajándékozott sorozatok számát jelöli.

A többi \(Q\) sor mindegyike két számot tartalmaz: \(l_i\)-t és \(r_i\)-t, amelyek azt jelölik, hogy az \(i\)-dik sorozat az \({A_{l_i}, A_{l_i+1}, ... , A_{r_i}}\) elemeket tartalmazza, ebben a sorrendben.


A kimenet leírása


A szabványos kimeneten \(Q\) sort kell kiíratni. Az \(i\)-dik sorban az igennek megfelelő „DA” kifejezést kell kiíratni idézőjelek nélkül, amennyiben az \(i\)-dik sorozatot egy szám törlésével sorrendezni tudjuk, ellenkező esetben a nemnek megfelelő „NE” kifejezést kell kiíratni szintén idézőjelek nélkül.


Példa


Bemenet


7
1 7 2 7 2 2 3
4
1 4
2 7
4 6
5 5


Kimenet


DA
NE
DA
DA


A példa magyarázata


Az első sorozat az \([A_1, A_2, A_3, A_4]\), vagyis \([1, 7, 2, 7]\). Ha innen töröljük a második elemet, akkor az \([1, 2, 7]\) sorozatot kapjuk.

A második sorozat az \([A_2, A_3, A_4, A_5, A_6, A_7]\), vagyis \([7, 2, 7, 2, 2, 3]\). Látható, hogy bármelyik elemet is töröljük, a sorozat nem lesz rendezett.

A harmadik sorozat az \([A_4, A_5, A_6]\), vagyis \([7, 2, 2]\). Ha innen töröljük az első elemet, akkor a \([2, 2]\) sorozatot kapjuk.

A negyedik sorozat az \([A_5]\), vagyis \([2]\). Ez már alapból rendezett, nem kell semmit sem tennünk.


Korlátozások



A tesztpéldák öt diszjunkt csoportba vannak sorolva:



Megjegyzés


A \([B_1, B_2, B_3, ... , B_M]\) sorozat nem csökkenő sorrendben van rendezve, ha érvényes, hogy: \(B_1 \leq B_2 \leq ... \leq B_M\).