Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Zsolti a születésnapjára azt kapta, amit az informatikai feladatok főszereplői mindig kapnak, amikor a feladat megalkotójának nincs jobb ötlete ‒ egy \(N\) egész számból álló \(A_i\) tömböt. Azonban ez a jelenség annyira gyakori, hogy Zsolti már az előző születésnapjára is egy \(N\) hosszúságú \(B_i\) sorozatot kapott. Mint minden normális embernek, Zsoltinak sincs szüksége két különbőző \(N\) hosszúságú sorozatra, és ezért szeretné az újonnan kapott \(A_i\) sorozatot a már meglévő \(B_i\)-be transzformálni.

Mivel kell egy feladat, amely a B kategória második feladatának szerepét tölti be, Zsolti úgy döntött, hogy az \(A\) sorozaton elvégezhető egyetlen művelet az lesz, hogy kiválasztja a sorozat két szomszédos elemét, és felcseréli a helyüket, majd megváltoztatja az előjelüket. Ez azt jelenti, ha a sorozata először \(A_1\), \(A_2\), \(\cdots\), \(A_i\), \(A_{i+1}\), \(\cdots\), \(A_N\) volt, akkor egy művelet elvégzését követően \(A_1\), \(A_2\), \(\cdots\), \(-A_{i+1}\), \(-A_i\), \(\cdots\), \(A_N\) lesz. A feladatotok az, hogy megmondjátok Zsoltinak, hogy ezen műveletek végrehajtásával át tudja-e alakítani az \(A_i\) sorozatot úgy, hogy érvényes legyen, hogy \(A_i=B_i\) minden \(i\in\{1,2,\cdots,N\}\)-re.

A bemenet leírása

A szabványos bemenet első sorában a tesztpéldák száma, \(T\) található. Az ezt követő sorokban a független \(T\) tesztpéldák mindegyike található. Minden tesztpélda első sorában egy \(N\) nemnegatív egész szám áll, amely rendre az \(A_i\) és \(B_i\) sorokban lévő értékeket jelöli. ## A kimenet leírása A szabványos kimenet \(i\)-dik sorában az \(i\)-dik tesztpéldára kell kiíratni a választ. Amennyiben a műveletek többszöri alkalmazásával az \(A_i\) sorozatot át tudjuk alakítani \(B_i\) sorozattá, akkor az igent jelentő „DA” kifejezést kell kiíratni idézőjelek nélkül, ellenkező esetben pedig a nemet jelentő „NE” kifejezést kell kiíratni szintén idézőjelek nélkül.

Példa

Bemenet

3
2
1 2
-1 -2
2
1 2
-2 -1
4
1 2 3 4
-4 -3 -2 -1

Kimenet

NE
DA
DA

A példa magyarázata

Amennyiben a kezdő sorozat \(1,2\), az egyetlen sorozat, amit kaphatunk a \(-2,-1\) (még egy cserét követően az eredeti sorozatra tér vissza), ezért a tesztpéldában a kérdésre adott válasz „NE”, a másodikban pedig „DA”. A harmadik példában meghatározható olyan tevékenységsorozat, amellyel az \(A_i\) átalakítható \(B_i\)-vé, úgy, hogy sorra végezzük a változtatásokat az alábbiakon: \((1,2)\), \((2,3)\), \((3,4)\), \((1,2)\), \((2,3)\), \((1,2)\).

Korlátozások

A tesztpéldák négy diszjunkt csoportba vannak sorolva: