Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Hozzáférést kaptatok az adatbázishoz, amelyben városotokban a vírus előfordulásairól tárolnak adatokat. Ezekből az adatokból hasznos következtetéseket vonhattok le a vírus terjedéséről. A város mezőkre van osztva, amelyek \(N\) sorból és \(M\) oszlopból álló mátrixot alakítanak ki. Az \(A_{i,j}\) érték az adatbázisban a megbetegedések számát mutatja az \((i, j)\) mezőben.

Elhatároztátok, hogy megtaláljátok a legegészségesebb mezőt, vagyis azt a mezőt amely bármely mezőnél kevesebb vagy azzal egyenlő számú megbetegedést tartalmaz. Hogy az analízis érdekesebb legyen, azt gondoltátok ki, hogy azt \(Q\)-szor végzitek el, és minden alkalommal kihagyjátok a város egy téglalap alakú területét.

Bemenet

A szabványos bemenet első sora három egész számot tartalmaz: a sorok és oszlopok számát a városban (\(N\) és \(M\)) , valamint a \(Q\) értéket, a vizsgálatok számát.

A következő \(N\) sor egyenként \(M\) természetes számot, az \(A_{i,j}\) értékeket (a megbetegedések számát) tartalmazza.

A következő \(Q\) sor egyenként négy számot: \(i\), \(j\), \(h\) és \(w\) értékeket tartalmaz, amelyek megadják, a város mely részét kell kihagyni az adott vizsgálat alkalmával. A bal felső mező az \(i\)-edik sor \(j\)-edik oszlopában van (ahol \((1,1)\) a város bal felső csúcsának felel meg), \(h\) az adott rész magassága (sorainak száma) a \(w\) pedig a szélessége (oszlopainak száma).

Kimenet

A szabványos kimeneten kiíratni \(Q\) sort egyenként egy természetes számmal, ahol az \(i\)-edik sor tartalmazza a legegészségesebb mezők számát a városban, az \(i\)-edik vizsgálatban megadott városrész nélkül.

1. példa

Bemenet

3 3 3
1 2 3
1 1 2
3 3 3
1 1 1 1
1 1 2 2
2 2 1 1

Kimenet

2
1
2

2. példa

Bemenet

3 3 1
1 2 3
2 1 3
1 9 1
2 2 1 1

Kimenet

3

A példa magyarázata

Az első példában, az első vizsgálat alkalmával az egész várost figyeljük a bal felső mező nélkül. A legegészségesebb mezők azok, amelyekben csak egy megbetegedést regisztráltak. Ilyen mezőből összesen kettő van (nem számítva a kihagyott mezőt). A második vizsgálatban a jobb oldali oszlopot, és az utolsó sort figyeljük. Itt a legegészségesebb mező két megbetegedést tartalmaz. Az utolsó vizsgálatban a középen levő mezőt hagyjuk ki, így két mező lesz egy-egy megbetegedéssel.

Megjegyzések

A nagy bemenet miatt nem ajánlott lassabb adatbetöltési módszerek használata, például a cin / cout szinkronizálás nélkül a C ++-ban.

Korlátozások

A tesztpéldákat öt alfeldatra oszthatjuk: