Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Pavle és Živко barátok, akik nagyon szeretnek röplabdázni. Egyedül nem tudnak játszani, ezért két csapatot szerveztek. Az első csapat kapitánya Pavle, a másodiké Živko lett.

Nagy röplabada mérkőzést szerveztek. A röplabda mérkőzést “a három nyert játszma szabálya” szerint játsszák, vagyis az a csapat lesz a nyertes, amelyik előbb megnyer három játszmát. Ahhoz, hogy a csapat megnyerjen egy játszmát, legalább \(A\) pontot kell szereznie az adott játszmában. A játék “különbségre” megy, vagyis a játszma addig nem fejeződhet be, amíg a csapatok pontszáma között a különbség kevesebb, mint \(2\). A játszma akkor fejeződik be, ha valamelyik csapatnak \(A\) vagy több pontja van, miközben a két csapat pontszáma közötti különbség legalább \(2\). A játszmában elérhető pontok száma nincs korlátozva.

Például, ha \(A=50\), a játszma végén többek között a következő végeredmények is lehetségesek: \(50:45\), \(48:50\), \(125:123\), \(49:51\), \(50:0\), míg a nem lehetséges végeredmény közül néhány a következő: \(50:49\), \(61:60\), \(50:50\), \(45:43\), \(60:50\), \(50:53\), \(63:20\).

Egy napilap újságírója épp a mérkőzés végére érkezett meg a stadionba, és lemaradt az eredményhirdetésről. Az eredményről a csapatkapitányokat kérdezte, hogy cikket írhasson a nem mindennapi mérkőzésről. Pavle és Živko nem akarták elmondani a végeredményt, mert dühösek voltak az újságíróra a késés miatt, de elárulták a mérkőzés alatt összegyűjtött összpontszámot. Az újságíró mindenképpen cikket akart írni a mérkőzésről annak árán is, hogy az nem lesz mindenben pontos. Egyedül azt tartotta fontosnak, hogy az összpontszám annyi legyen, amennyit a csapatkapitányok vele közöltek, és hogy a mérkőzés érvényes legyen. Segítsetek az újságírónak, és írjatok programot, amely az összpontszám és a játszma megnyeréséhez szükséges minimális pontszám alapján meghatározza, létezik-e ilyen mérkőzés, és meg is határozza annak végeredményét. Ha több megoldás is lehet, kiíratni azok közül egyet!

Bemenet

A szabványos bemenetről két természetes számot olvasunk be. Ezek az \(N\) és az \(A\) számok. Az \(N\) szám a mérkőzésen összegyűjtött összpontszám. Az \(A\) szám pedig a játszma megnyeréséhez szükséges minimális pontszámot képviseli.

Kimenet

Ha a keresett mérkőzés nem létezik, a kimeneten csak -1`jelenjen meg. Ha létezik ilyen eredmény, kiíratni a játszma eredményeket olyan sorrendben, ahogy azokat lejátszották. Minden játszma eredményét külön sorba írni. Egy-egy sorban két eredmény kell hogy megjelenjen, mégpedig Pavle és Živko csapatának pontszáma, ebben a sorrendben.

Ügyelni arra, hogy \(3\) megnyert játszmáig tart a mérkőzés, tehát legalább \(3\) és legfeljebb \(5\) a lejátszott játszmák száma.

1. példa

Bemenet

92 10

Kimenet

10 7
3 10
12 10
13 15
10 2

2. példa

Bemenet

20 20

Kimenet

-1

3. példa

Bemenet

163 25

Kimenet

25 17
12 25
25 23
25 11

Korlátozások

Az tesztpéldák 3 független csoportba oszthatók: