Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Kedvenc hősünk, Miloš, legutóbbi találkozásunk óta úgy döntött, hogy átköltözik egy kétdimenziós univerzumba, és elkezd pikádózni. A pikádó olyan játék, ahol a játékos apró nyilacskákat dobál a céltáblába, amely több mezőre oszlik. Igen ám, csakhogy a kétdimenziós térben a köralakú céltáblát egyenes helyettesíti.

Miloš céltáblája áll egy központi mezőből, valamint \(N\) mezőből, amelyek a központól balra, és \(N\) mezőből, amelyek a központól jobbra helyezkednek el. A központi mező sorszáma \(0\), a központtól balra elhelyezkedő mezők \(-N, \ldots, -3, -2, -1\) számokkal jelöltek, míg a központtól jobbra lévő mezők \(1,2,3,\dots,N\) számokkal jelöltek.

Miloš pontosan \(N\) nyilacskát dob a céltáblába, és jegyzi, melyik nyilacska melyik mezőbe fúródott. Tekinthetjük úgy, hogy Miloš eléggé precíz ahhoz, hogy minden alkalommal eltalálja a céltáblát.

Egy-egy mező annál jobban rongálódik, minél több találat éri. Miloš úgy gondolja, hogy ha egy mezőt legalább \(K\) nyilacska eltalálta, azt ki kell cserélni. Matematikából Miloš elég gyenge, ezért arra kér titeket, közöljétek vele azoknak a mezőknek a jelzését, melyeket ki kell cserélnie.

Bemenet

A szabványos bemenet első sorából az \(N\) és \(K\) természetes számokat olvassuk be.

A második sorban \(N\) egész szám található: \(A_1, A_2, \dots,A_N\), ahol \(A_i\) annak a mezőnek a sorszáma, amelyet Miloš eltalált az \(i\)-edik dobása alkalmával.

Kimenet

A szabványos kimenet első sorában kiíratni azoknak a mezőknek a számát, amelyeket ki kell cserélni.

A szabványos kimenet második sorában kiíratni ezeknek a mezőknek a sorszámát is. A sorszámok tetszőleges sorrendben állhatnak itt.

1. példa

Bemenet

6 2
1 2 -6 2 4 4

Kimenet

2
2 4

2. példa

Bemenet

6 2
1 -1 0 -1 -1 0

Kimenet

2
-1 0

Korlátozások

A tesztpéldák 3 független csoportba oszthatók: