Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Mika elhatározta, hogy átrendezi rendkívül nagy könyvespolcát, de hogy ne nagyon fáradjon el, úgy döntött, pontosan két könyvet fog egymással felcserélni. Minden könyve egy számjeggyel van megjelölve. Mika a könyvek sorrendjének a szépségét úgy definiálja, hogy az a könyvekhez hozzárendelt számjegyekből kapott szám, ha azokat sorban olvassuk. Segítsetek Mikának, hogy úgy válassza ki a két felcserélendő könyvet, hogy a sorrend szépsége minél nagyobb legyen!

Bemenet

A szabványos bemenet első sorában az \(N\) szám található, vagyis a polcon elhelyezkedő könyvek száma. A második sorban \(N\) számjegy van: \(A_1, A_2, \dots, A_N\), ahol \(A_i\) az \(i\)-edik könyvre írt számjegy.

Kimenet

A szabványos kimenet első és egyetlen sorában kiíratni az \(N\) számjegyet szóközökkel elválasztva, már olyan sorrendben, ahogy azt két könyv olyan célú felcserélésével kapjuk, hogy a kapott sorrend szépsége a lehető legnagyobb legyen.

1. példa

Bemenet

3
8 2 5

Kimenet

8 5 2

2. példa

Bemenet

2
6 3

Kimenet

3 6

Korlátozások

A tesztpéldák öt független csoportba oszthatók: