Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Ante az első feladatból már megismert Miloš testvére. Milošsal együtt ő is új helyre költözött. Testvérével ellentétben, aki úgy határoz, hogy meglátogatja összes szomszédját, ő úgy véli, fontosabb jó viszonyt kialakítani a szomszédban lakó lányokkal. Kiválasztott magának három kedvencet (Larát és még két lányt), és elhatározta, ajándékoz nekik friss görögdinnyét. Antenak összesen \(N\) görögdinnyéje van. Larának \(\lceil \frac{N}{p} \rceil\), a második szomszédlánynak \(\lceil \frac{N}{q} \rceil\), a harmadiknak pedig \(\lceil \frac{N}{r} \rceil\) görögdinnyét ad. Az \(\lceil x \rceil\) kifejezés az \(x\) szám felfelé kerekített értéke (pl. $ = 5 $, \(\lceil 7 \rceil = 7\)).

Azonban észre kell vennünk, hogy az Ante által meghatározott elosztás nem lehetséges az \(N, p, q, r\) számok minden kombinációjára. Megtörténhet, hogy több görögdinnyét kellene szétosztani a szomszédlányok között, mint amennyi görögdinnyéje van. Őt az érdekli, hogy az adott \(p, q, r\) számokra hány darab \(N\) természetes szám található az \([L, R]\) intervallumban, amelyekre lehetséges az \(N\) görögdinnye szétosztása, vagyis hány darab \(N\) természetes számra érvényes az \([L, R]\) intervallumban az hogy \(\lceil \frac{N}{p} \rceil + \lceil \frac{N}{q} \rceil + \lceil \frac{N}{r} \rceil \leq N\) .

Bemenet

A bemenet első és egyetlen sorában öt szám: \(p, q, r, L, R\) található.

Kimenet

A kimenet egyetlen sorában kiíratni a görögdinnyék számának hány különböző értékére (az \([L, R]\) intervallumban) lehetséges a görögdinnyék szétosztása.

1. példa

Bemenet

2 3 7 9 14

Kimenet

2

2. példa

Bemenet

3 4 5 1 1000000000000000000

Kimenet

999999999999999998

Az 1. példa magyarázata

Az első példában \(12\) vagy \(14\) görögdinnye esetén lehetséges azok szétosztása.

Korlátozások

A tesztpéldák 3 független csoportba oszthatók: