Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Miloš nemrég egydimenziós térbe költözött. Háza \(x\) méterre helyezkedik el a koordináta rendszer középpontjától. Tudja azt, hogy \(n\) szomszédja van, és ismeri minden szomszédja házának koordinátáját is.

Mint az egydimenziós tér tisztelettudó lakója, Miloš megszeretne ismerkedni minden szomszédjával. Azt tudja, hogy egy méter út megtételéhez egy másodpercre van szüksége.

Segítsetek Milošnak, és mondjátok meg neki, mennyi az a legrövidebb idő (másodpercekben kifejezve), amely szükséges ahhoz, hogy meglátogassa minden szomszédját!

Bemenet

Az első sorban \(n\) és \(x\) egész számok állnak: a szomszédok száma, és Miloš házának helyzete. A második sor \(n\) egész számot (\(a_1, a_2, \dots, a_n\)) tartalmaz, ahol \(a_i\) Miloš i-edik szomszédjának helyzete.

Kimenet

Kiíratni egyetlen egész számot, amely azt a legrövidebb időt képviseli másodpercekben, amely szükséges ahhoz, hogy Miloš bejárja összes szomszédját.

1. példa

Bemenet

2 1
4 7

Kimenet

6

2. példa

Bemenet

3 4
3 7 9

Kimenet

7

A példák magyarázata

Az első példa esetében, Milošnak jobbra kell haladni egészen a \(7\) koordinátájú házig.

A második példában Miloš először meglátogatja a tőle balra elhelyezkedő szomszédját a \(3\) pozíción, majd pedig jobbra megy a \(9\)-es koordinátájú szomszédjához.

Korlátozások

A tesztpéldák 4 független csoportba oszthatók: