Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Rzanj egy orosz kisváros, amely ismert történelméről, kultúrájáról, a nagy hidegekről, na meg a lutrijáról. A rzanji lutri \(N\) pozitív egész szám húzásából áll, amelyek \(10^{18}\)-nál kisebbek. A számok ismétlődhetnek is, és sorrendjük is fontos.

Aljoha, történetünk főhőse, valamilyen sötét technikák segítségével hozzájutott bizonyos információkhoz a következő húzással kapcsolatban. A számok jelölése, amelyeket kihúznak majd legyen: \(L_{i},1 \leq i \leq N\). Aljoha hozzájutott egy sorozathoz \(N-1\) számmal, amelyben az \(i\)-edik szám az \(A_{i}\) a legnagyobb szám, amely osztja az \(L_{i}\) és \(L_{i+1}\). számokat.

Most aztán Aljoha szeretné kitölteni a szelvényt, amihez segítségre van szüksége. Írjatok le neki egy kombinációt, amely kielégíti a fent leírt feltételeket, vagy legyen az eredmény \(-1\), ha ilyen kombináció nem létezik. Ügyeljetek arra, hogy több kombináció is megfelelhet a feltételeknek. Ilyen esetben bármelyiket kiírathatjátok. Figyeljetek arra is, hogy csak azok a megfelelő kombinációk, melyekben minden szám kisebb mint \(10^{18}\).

Bemenet

Az első sorban az \(N\) szám áll, a kihúzásra kerülő számok száma.

A következő sorban \(N-1\) szám áll, amelyek azokat a kiegészítő információkat képviselik, amelyekhez Aljoha hozzájutott.

Kimenet

Egy sorban kiíratni azt az \(N\) darab \(10^{18}\)- nál kisebb számot, amelyek nyertes kombináció lehetnek, vagy \(-1\)-et ha ilyen kombináció nem létezik.

1. példa

Bemenet

4
3 4 10

Kimenet

3 12 20 10

2. példa

Bemenet

4
3 4 6

Kimenet

-1

A példa magyarázata

Vegyük észre, hogy a \(3\) és \(12\) legnagyobb osztója a \(3\), a \(12\) és \(20\) legnagyobb osztója pedig éppen a \(4\), a \(10\) és \(20\) legnagyobb osztója pedig \(10\). A második példa esetében nem létezik olyan kombináció, amely megfelel a feltételeknek.

Korlátozások

A tesztpéldák 5 független csoportba oszthatók:

Megjegyzés

Jovan Cvijić egy évvel azután született Loznicán, hogy elkészült a Rzanj és Moszkva közötti vasút.