Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Mile látott \(N\) pontot a síkban, ahol az \(i\)-edik pont koordinátái \((x_i,y_i)\). Magában azonnal feltette a kérdést: „Hányféle képpen választhatunk ki két különböző pontot úgy, hogy az első pont a bal alsó, míg a második pont a jobb felső csúcsa legyen egy olyan négyzetnek, amelynek oldalai párhuzamosak a koordináta rendszer tengelyeivel?”

A négyzet bal alsó csúcsa az a csúcs, amelynek a legkisebb az \(x\) és legkisebb az \(y\) koordinátája is, míg a jobb felső csúcs az a csúcs, amelynek legnagyobb az \(x\) és legnagyobb az \(y\) koordinátája is.

Tekintettel arra, hogy nagyon sok pont van, így Mile gyorsan feladta a probléma megoldását. Segítsetek neki, és válaszoljátok meg helyette a kérdést!

Bemenet

A szabványos bemenet első sorában az \(N\) egész szám, a síkban elhelyezkedő pontok száma áll. A következő \(N\) sor mindegyikében két egész szám, \(x_i\) és \(y_i\) számok állnak, amelyek az \(i\)-edik pont koordinátáit képviselik.

Kimenet

A szabványos kimenet egyetlen sorában egy szám, az egymástól különböző pontpárok száma áll, amely pontok közül az első egy a koordináta-rendszer tengelyeivel párhuzamos oldalú négyzet bal alsó, a második pedig a jobb felső csúcsát képviseli.

Korlátozások

Alfeladatok

  1. (18 pont) \(x_i = y_i\), minden \(1 \leq i \leq N\), \(1 \leq N \leq 20.000\).
  2. (16 pont) \(1 \leq N \leq 1.000\).
  3. (29 pont) \(0 \leq x_i, y_i \leq 1.000\), minden \(1 \leq i \leq N\).
  4. (37 pont) Külön korlátozások nélkül.

Példák

1. példa

Bemenet

4
0 0
2 3
5 6
4 4

Kimenet

2

Magyarázat

Ha az első és negyedik pontot választjuk, olyan négyzetet kapunk, melynek oldala 4, a bal alsó csúcs az első pont, a jobb felső csúcs pedig a negyedik pont. Ha a második és harmadik pontot választjuk, olyan négyzetet kapunk, melynek oldala 3, a bal alsó csúcs a második pont, a jobb felső csúcs pedig a harmadik pont.

2. példa

Bemenet

3
0 0
0 2
2 0

Kimenet

0

Magyarázat

Bármelyik két pontot választjuk, nem létezik olyan négyzet, amelyre érvényes, hogy az első pont a négyzet bal alsó, míg a második pont a négyzet jobb felső csúcsa lenne. A válasz így 0.