Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Katarina születésnapi buliját tervezi. \(N\) számú vendéget szeretne meghívni. Tekintettel arra, hogy nagyon népszerű ismerősei körében, tudja, hogy minden meghívott el is fog jönni. Azt is tudja, hogy az \(i\)-edik vendég \(a_i\) számú ajándékot hozna, ha meghívná. Katarina babonás, és azt szeretné, ha vendégeinek és ajándékainak száma osztható lenne \(M\) számmal. Legfeljebb hány ajándékot kaphat Katarina?

Bemenet

A szabványos bemenet első sorában az \(N\) és \(M\) egész számok állnak, ahol \(N\) a vendégek száma, akiket Katarina meg szeretne hívni. A következő sorban \(N\) egész szám áll, ahol az \(i\)-edik szám épp \(a_i\), az ajándékok száma, amelyeket az \(i\)-edik vendég hozna, ha meghívná őt.

Kimenet

A szabványos kimenet egyetlen sorában kiíratni egy egész számot, az ajándékok legnagyobb számát, amennyiben a Katarina által meghívott vendégek száma osztható \(M\)-el, és az általuk összesen hozott ajándékok száma is osztható \(M\)-el!

Korlátozások

Alfeladatok

  1. (7 pont) \(1 \leq N \leq 20\)
  2. (12 pont) \(M = 2\)
  3. (12 pont) \(1 \leq a_i \leq 2\), minden \(1 \leq i \leq N\).
  4. (23 pont) \(1 \leq N \leq 10.000\)
  5. (46 pont) Külön korlátozások nélkül.

Példák

1. példa

Bemenet

3 2
5 4 1

Kimenet

6

Magyarázat

Ha meghívjuk az első és harmadik vendéget összesen \(2\) vendéget hívtunk meg, akik \(5+1 = 6\) ajándékot hoznak. Tekintettel arra, hogy a \(2\) és a \(6\) is osztható \(2\)-vel, ez egy megfelelő választás. Ennél nagyobb számú ajándékot nem kaphatunk.

Megjegyzés

Katarina megteheti, hogy egyetlen vendéget sem hív meg. Ekkor a vendégek száma és az ajándékok száma is \(0\). Látnunk kell, hogy ez is lehetséges megoldása a feladatnak bármely \(M\) értékre.