Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Miljana, a jósnő hosszú éveken át tartó világkörüli utazása után elhatározta, hogy hazatér. A sok-sok rajongó után, akik körülzsongták, a sok-sok őrült jóslat, felejthetetlen varázslat után úgy érezte, neki már semmi más nem hiányzik csak a családja és az otthon melege. Így aztán egy utolsó búcsújóslat után, amikor is Vuhanban valamiféle vírus megjelenését jósolta meg, becsomagolta bőröndjét, és hazatért szülővárosába Vračarra.

Otthon nagy örömmel, ajándékokkal és igazi ünnepléssel fogadták. Ahogy az szokott is lenni egy valamikori padtársától minden informatikai feladat főszereplőjét, egy számot kapott. Amikor meglátta ezt a számot, azonnal eszébe jutott, hogy turnéja alatt hallott a szilárd számokról. A szám akkor szilárd, ha érvényes a következő feltétel: ha a számjegyek az \(i\)-edik és \(j\)-edik helyen (miközben \(j>i\)) egyenlőek \(c\)-vel, akkor a számjegy a \(k\)-adik helyen ugyancsak \(c\) kell hogy legyen minden \(i\leq k\leq j\) értékre. Így például a \(233441\) és a \(335\) szilárd, míg a \(121\) nem.

Hogy bemutassa tudását, elhatározta, hogy megváltoztat bizonyos számjegyeket az ajándékba kapott számban úgy, hogy az szilárd számmá váljon. Elvégezhet akár olyan számjegycserét is, hogy a szám vezető 0-kat kapjon, ám ezek a számjegyek továbbra is szerepelnek a feltételben, hogy a szám szilárd legyen. Például, ha ajándékba az \(1210\) számot kapta, nem helyes megoldás, ha az első számjegyet \(0\)-ra cseréljük és \(0210\)-et kapunk. Segítsetek Miljanának, hogy megtalálja a számjegyek legkisebb számát, amelyeket meg kell változtatni ahhoz, hogy a szám szilárd számmá váljon!

Bemenet

A bemenet első és egyetlen sorában az \(N\) természetes szám áll, amely azt a számot képvisel, amelyet Miljana kapott. Biztosak vagyunk abban, hogy az \(N\) szám nem tartalmaz vezető 0-ákat.

Kimenet

A kiment egyetlen sorában kiíratni a számjegyek legkisebb számát, amelyet meg kell változtatni ahhoz, hogy a szám szilárd számmá váljon.

Korlátozások

A tesztpéldák 5 független csoportba oszthatók:

Példák

1. példa

Bemenet

202201

Kimenet

1

Magyarázat

A második számjegyet 2-re cserélni, így a szám \(222201\) lesz, amely szilárd.

2. példa

Bemenet

10001

Kimenet

1

Magyarázat

Lehetőség van arra, hogy az első számjegyet \(0\)-ra cseréljük, így a szám \(00001\) lesz, amely szilárd. Fontos, hogy a csere után a vezető 0-kat továbbra is figyelembe vesszük.