Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Mika úgy döntött, hogy az eddiginél kissé komolytalanabbul viszonyul a versenyselejtezőkhöz. Az első forduló feladatainak megoldásába csak éppen annyi igyekezetet fektet, amennyi szükséges ahhoz, hogy továbbjusson a körzeti versenyre. Elment egy jósnőhöz is, akitől megtudta hány pontja lesz a második és harmadik fordulóban. Mika szeretne elkerülni minden felesleges munkát, ezért tőletek szeretné megtudni, a minimális pontszámot, amelyet el kell hogy érjen az első fordulóban ahhoz, hogy továbbjusson.

Mint tudjuk a körzeti versenyre azok a versenyzők jutnak el, akik a két legsikeresebb fordulójukat összegezve legalább 256 pontot gyűjtenek.

Bemenet

Az első sorban két egész szám, \(B\) és \(C\) található. Ezek a Mika által a második és harmadik fordulóban elért pontszámok.

Kimenet

Kiíratni azt a minimális pontszámot, amelyet Mikának el kell érnie az első fordulóban ahhoz, hogy továbbjusson a körzeti versenyre!

Korlátozások

Az tesztpéldák 3 független csoportba oszthatók:

Példák

1. példa

Bemenet

100 150

Kimenet

106

Magyarázat

Ha Mika 106 pontot ér el az első fordulóban, neki az első és harmadik fordulója lesz a legsikeresebb. Ezek összege épp a szükséges 256 pont lesz.

2. példa

Bemenet

300 0

Kimenet

0

Magyarázat

Mikának nincs szüksége több pontra, mert a második körben elegendő pontot szerzett a továbbjutáshoz.