Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Alexnek eszébe jutott, hogy a kerti garnitúra mögött, amelyet a barátaitól kapott van egy kártyacsomagja. Ez egy kicsit szokatlan kártyacsomag, amely \(N\) lapból áll, és amelyek \(A_1, A_2, \dots, A_N\) természetes számokkal vannak jelölve.

Elhatározta, hogy barátaival a következő játékot játssza:

Alex nem tervezi a csomag megkeverését, tehát a lapok sorrendje, melyeket kihúz ő és ellenfele a következő lesz: \(A_1\), \(A_2\) és így \(A_N\)-ig. Kócát az érdekli, hogy létezek-e a kártyáknak az a száma, amennyit ha kihúz, biztosan nyer, függetlenül attól, hogy ellenfele hány lapot húzott.

Alex nagyon kíváncsi, ezért minden példában nem egy, hanem \(T\) különböző szituációra kell választ adni (minden szituáció egy új kártyacsomag) .

Bemenet

A bemenet első sorában egy egész szám, a \(T\) áll: a szituációk száma, amelyekre el kell dönteni, Alex vajon győzni fog-e?

Az adott szituáció leírásának első sorában két egész szám \(N\) és \(K\) állnak: a lapok száma a csomagban, és a határ, amelyet a versenyzők nem léphetnek túl.

A adott szituáció leírásának második sorában \(N\) egész szám, \(A_1, A_2, \dots, A_N\) áll. Ezek a számok a kártyalapokon a csomagban az első laptól az utolsóig.

Kimenet

Az összes \(T\) szituációra (az adott sorrendben) kiíratni egy sort, benne da , ha Alex húzhat bizonyos számú lapot ahhoz, hogy biztosan győzzön, ellenkező esetben a ne szó jelenjen meg az adott sorban.

Korlátozások

A tesztpéldák 3 független csoportba oszthatók:

Példák

1. példa

Bemenet

2
5 10
2 5 3 4 8
2 1000
100 200

Kimenet

da
da

Magyarázat

Az első szituációban Alex elvesz két lapot, és \(7\) pontja lesz, ami kevesebb, mint \(10\). Ezután ellenfele húz. Ha ő három lapnál kevesebbet húz, annyi pontja lesz, mint Alexnek van, vagy kevesebb. Ha mindhárom lapot kihúzza, több lesz, mint az engedélyezett 10. Alex tehát mindenképpen győz.

A második szituációban Alex elveheti az összes lapot, így biztos több pontja lesz ellenfelénél.

2. példa

Bemenet

1
5 30
11 12 13 14 15

Kimenet

ne

Magyarázat

Alex legfeljebb két lapot húzhat, hogy túl ne lépje az engedélyezett 30 pontot. Ezután ellenfele két lapot húz és győz.