Напомена: ово је незванична копија задатака. Као таква, не гарантује се да ће овај сајт бити одржаван, и немојте се изненадити ако са њега задаци одједном нестану.

Izometria köztársaságban Centrumvárosban minden évben megszervezik a látványos futóversenyt. Erre a versenyre beneveznek az ország legjobb futói, hogy elnyerjék a Metrika Nagymestere díjat.

Centrumváros egy kétdimenziós koordináta rendszerre hasonlít. A versenypálya kezdőponttal, és \(k\) oszloppal definiált, mégpedig a következő módon: az \(i\)-edik szakaszban a versenyzők a pillanatnyi pozíciójuktól az \(i\)-edik oszlopig futnak, ám amikor elérik az oszlopot, folytatják a futást, hogy megtegyenek még akkora utat, mint amit eddig megtettek ebben a szakaszban. Az \(i\) edik oszlop tehát az \(i\)-edik versenyszakasz kezdőpontját és végpontját összekötő szakasz közepén helyezkedik el. Más szóval az i-edik szakasz végpontja középpontos szimmetriával alkotott képe az i-edik szakasz kezdőpontjának, ahol az i-edik oszlop a szimmetria középpontja.

A szervezők \(N\) oszlopot helyeztek le, amelyek sorszáma: \(1,2,\ldots,N\), azt azonban még nem döntötték el, melyeket használják ezek közül. Az a céljuk, hogy kidolgoznak \(Q\) forgatókönyvet, ahol az \(i\)-edik forgatókönyv négy értékkel adott: \(x\) és \(y\) amelyek a verseny kezdőpontjának koordinátáit adják meg, valamint \(L\) és \(R\) számokkal, amelyek azt jelentik, hogy az \(L,L+1,\ldots,R\) számokkal jelölt oszlopok lesznek használatban a verseny folyamán. A szervezők egy kicsit ügyetlenek, ezért tőletek kérnek segítséget ahhoz, hogy megtudják (mindegyik forgatókönyv esetén) hol lesz majd a cél.

Bemenet

A bemenet első sorában egy \(N\) szám, az oszlopok száma áll. A következő \(N\) sor mindegyikében \(2\) természetes szám \(x_i\) és \(y_i\) számok állnak. Ezek a lehelyezett oszlopok koordinátái. A következő sorban a Q természetes szám, a forgatókönyvek száma áll. Az ezt követő Q sor mindegyikében négy szám ( \(x,y,L,R\) ) áll, amelyekkel leírjuk az adott forgatókönyvet.

Kimenet

A kimeneten kiíratni \(Q\) sort, mindegyikben két számot. Konkrétan az \(i\)-edik sorban kiíratni az \(i\)-edik forgatókönyvvel definiált cél koordinátáit.

Korlátozások

A tesztpéldák 4 független csoportba oszthatók:

Példák

1 . példa

Bemenet

2
1 1
3 3
2
0 0 1 1
0 0 1 2

Kimenet

2 2
4 4

Magyarázat

Az első forgatókönyv szerint a versenynek egyetlen szakasza van \((0,0)\)-tól \((2,2)\)-ig, mert az \((1,1)\) pont ennek a szakasznak a középpontja. A második forgatókönyv szerint a versenynek két szakasza van: \((0,0)\)-tól \((2,2)\)-ig , mint az első forgatókönyv esetében, valamint a második szakasz \((2,2)\)-től \((4,4)\)-ig.